Планиране на местното икономическо развитие на Община Вълчи дол в периода 2007 – 2013 година. Социално – икономическо развитие на Община Вълчи дол

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-03-06
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 15 стр.
Университет: Висше училище Международен колеж - Албена
Специалност: Маркетинг и мениджмънт
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (92KB)          Html format .Html (26KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

Община Вълчи дол – история, икономическо развитие, макроикономическа структура, маркетингов микс, SWOT профил, стратегически цели

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Общината има богати природно климатични дадености, чиста околна среда и запазени традиции в отрасъл „Селско стопанство”, но по-голямата част от собствениците на земя използват нерационално този ресурс за осигуряване на приходи в своя полза.

Икономическия облик на селата е селскостопански с подчертан самовъзпроизводствен характер. Преобладава производството върху арендована земя, реализирано от външни стопански субекти, както и това в дребни стопанства за лична консумация.

Потенциалът на община Вълчи дол определя района като перспективен за развитие на икономически отрасли и подотрасли, отнасящи се към селско и горско стопанство, хранително-вкусова промишленост, алтернативен туризъм и съпътстващите го дейности.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек