Култура на търговското обслужване

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-04-25
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 11 стр.
Университет: Икономически университет - Варна
Специалност: Икономика на търговията
Предмет: Организация и технология на търговията
Цена:
 (23 лв) 21.85 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.15 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (61KB)          Html format .Html (22KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

същност и обхват на фирмената култура, търговия, клиенти, качество на обслужване, фирмени ценности, асортимент, търговско обслужване на фирма “ЛС Комерс” ООД

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Изучаването на фирмената култура представлява ценен принос към разбирането на различните видове фирмена организация. Фирмената култура съдържа в себе си оценки, норми, чувства, стремежи и надежди, невидими на пръв поглед, но ясно различими от проницателния мениджър.

Културата може да се изменя както в рамките на различни фирми, така и в рамките на една фирма. Тя може да се изменя по отношение на такива величини като сила, проникване, насоченост и несъмнено съдържание.

Културата на търговското обслужване има основно голямо икономическо значение - допринася за реализацията и стокооборота и печалбата, което е основа за развитие и просперитет на фирмата и обекта, а чрез подобряването на потреблението на населението допринася за възпроизводството на работната сила.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек