Оценка на инвестиционен проект

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2009-07-30
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 44 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Специалност: Икономика на индустрията
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (217KB)          Html format .Html (46KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

инвестиционен проект, определяне на икономически живот, видове инвестиции, разходи за производство, финансиране, цена на акционерен капитал, амортизация, приходи от продажби, нетен доход

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Важна задача в този раздел е изчисляването на средно претеглената цена на капитала на новото предприятие, която ще използваме като процент за дисконтиране на паричните потоци.

Цената на облигационния капитал е нормата на възвращаемост (% на дистонтиране), при която осъвременената стойност на плащанията по дълга (лихва, погашения на номиналната стойност и евентуално премия) се изравнява с нетния паричен фонд, получен в резултат на емитирането на облигации.

Производствена програма на предприятието показва количеството продукция по определена номенклатура, асортимент и качество, което се планира да се произведе и реализира за определен период – обикновено 1 година.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.55 сек