Инвестиционен процес на предприятието

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2009-04-02
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 18 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (67KB)          Html format .Html (26KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

инвестиции, капитал, организация на инвестиционния процес, вложения, актив, доход, печалба, икономическа изгода, възвращаемост на средства, риск

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Инвестициите играят важна роля в икономиката на предприятията. Те са едни от основните фактори и необходима предпоставка за успешно осъществяване на стопанската дейност, за повишаване качеството на продукцията, за снижаване на разходите, за разширяване на производствените мощности, за повишаване на конкурентоспособността и укрепване позициите на пазара.

Според съвременните инвестиционни теории решението за инвестиране трябва да отчита факта, че инвестиционните решения се вземат в условията на несигурност за очаквания размер на дохода.

Инвестиционният процес се осъществява в съответствие със стратегическите планове на стопанската организация, доколкото те определят общите направления на дейността й. Постигането на необходимата целенасоченост и обвързаност на инвестициите по области, мащаб и време е сложна управленска задача.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек