Структурен анализ на конкуренцията в отрасъла по примера на фирма "Рокуел Интернешънъл"

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-08-25
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 18 стр.
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (58KB)          Html format .Html (24KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

структурен анализ на конкуренцията, конкурентни предимства на пазара, бариери за влизане и излизане в пазара, SWOT анализ, анализ на фирмена стратегия, анализ на състоянието на качеството във фирма, стимулиране на потребление, контрол на човешки ресурси

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Над 90% от продажбите на водомери в САЩ са на публични и частни служби за водоснабдяване. Общинските власти притежават около 95% от всички такива служби, като останалите 5 % са собственост на частни инвестиционни групи, които осъществяват и управлението им. Всяка от 10-те най-големи служби за водоснабдяване купува между 40 000 и 70 000 битови водомера годишно, а малките служби купуват средно 10-20 уреда на година.

Преди появата и масовизацията на водомерите консумацията на вода се е отчитала на основата на експертни класификации на потребителите (т.нар. "база") и проста, фиксирана ценова скала. Инсталирането на водомери позволява изчисляване на дължимите суми чрез отчитане на реалното потребление. Освен това опитът на водоснабдителните служби показва, че самото инсталиране на водомер може да снижи потреблението понякога с до 30%.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.42 сек