Частната търговия – състояние и проблеми в развитието й

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-11-20
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 80 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Специалност: Икономика на търговията
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (124KB)          Html format .Html (52KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

частна търговия – възникване, характеристика и развитие; приватизация; малък бизнес и предприемачество; частен сектор – държавен сектор, банково финансиране и методи за повишаване конкурентноспособността; платежоспособност и ликвидност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Конкурентноспособността е синтетична категория, в която намират отражение резултатите от цялостната икономическа политика на една държава. Разгледана в най-общ смисъл конкурентноспособността характеризира способността на нацията да постига по-висока производителност, която се основава на иновативен подход към човешките ресурси, капитала и физическите активи.

Проблемите свързани с повишаване на конкурентноспособността на българската икономика са особено актуални сега когато пълноправното членство на България в ЕС е вече факт. Също така повишаването на конкурентноспособността е основна цел и приоритет на страните от Европейския съюз.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек