Приватизация на "Албена стил" ЕАД, Добрич

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-21
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 66 стр.
Цена:
 (50 лв) 45.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.00 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (116KB)          Html format .Html (36KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

приватизация на предприятие, методи на приватизация, работническо – мениджърска приватизация, местно управление, общинска и частна собственост, масова приватизация

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В дипломна работа ще бъдат разгледани формите, методите и процедурите за приватизация и факторите, които влияят на приватизацията и по-конкретно работническо - мениджърската приватизация.

Целта на дипломната работа е да представи работническо - мениджърската приватизация, нейните възможности и ограничения. И тъй като сделките за РМД в новия закон за приватизация (Закон за приватизация и следприватизационен контрол, обнародван в ДВ бр. 28/2002 г., доп. ДВ бр. 78/2002 г.), са премахнати, затова на места е изходено от отменения Закона за преобразуване и приватизация на държавни и общински предприятия. Обект на разработката е “Албена стил” ЕАД, Добрич, приватизирана през 1995г.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек