Разработване на бизнес план по примера на хотел Зенит, гр. Созопол

Вид: курсова работа
Прибавен: 2011-02-16
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 31 стр.
Университет: УНСС
Специалност: Финанси
Цена:
 (50 лв) 45.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.00 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (258KB)          Html format .Html (148KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

бизнес план, фирма, описание, история, архитектура, технологии, хотел, маркетингов план, план график, стратегическо планиране, рискове, проблеми, анализ на проекта, туристически продукт, финансиране, инвестиция, франчайзинг, комуникационна политика, Софител

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Бизнес планирането характеризира жизнеността на бъдещата или съществуващата компания, нейните производствени и финансови елементи, маркетингови възможности и стратегии, мениджърски умения и знания. Същността на планирането е в оптималното използване на ресурсите. Чрез него се постига компромис между онова, което желаем и това, което можем да направим. Планът помага на отделните личности и на предприятията да преценят в перспектива как промените в националната икономика ще се отразят върху тях.

Бизнес планът е ръководство за развитие на фирмата в условията на пазарно стопанство. Той трябва да отговаря на по-важните въпроси, свързани с дейността на фирмата, основният от които е: каква ще бъде печалбата на фирмата след приключване на дейността? Ще има ли промяна в активите на фирмата и в каква посока ще бъде тя?

За да бъде отговорено на тези въпроси в началото на дейността е необходимо да се предвидят редица обстоятелства, които биха дали отражение върху крайния резултат. Всички проблеми трябва да се формулират, систематизират и проучат в определен порядък на базата на конкретна информация. Последният фактор, който влияе върху отговора и финансовия резултат, е способността на фирмата – дали тя е осигурена с държавен, частен или смесен капитал.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек