Място на бизнес плана в маркетинга.

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2004-05-19
Рейтинг:
3.2 1 2 3 4 5
(5 гласа)
Дължина: 102 стр.
Университет: Югозападен университет "Неофит Рилски".
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (58KB)          Html format .Html (41KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

цели и функции на бизнес плана, практика в използването на бизнес плана, определяне на мисията, целите, бизнеса и продукта, глобална стратегия, маркетингов анализ (план), операционен план, финансов план, управление на риска.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Бизнес планът осигурява набор от инструменти - мисия, цели, задачи, целеви пазари, стратегии, финансови прогнози, бюджет и други, които мениджърите използват, за да реализират желания от тях успех. Той дава на тях и на персонала чувство за насока и действие, ако в създаването, осъвременяването и изменението му участват всички.

Втората функция на бизнес плана е да привлича кредитори и инвеститори. Първото впечатление, което те си създават за компанията и нейните мениджъри, е качеството на плана. Независимо от това, че част от информацията се базира на допускания, предположения, за творческия процес на разработване на цялостен, завършен план е изключително важен опитът, знанията и уменията на предприемача. От тях зависи качеството на бизнес плана, което в много случаи има и определящо значение при вземането на решение - да се финансира или не. Ето защо най-добрият начин за осигуряване с необходимия капитал е разработването на бизнес план.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек