Анализ на предлагането на дребно на продукт “Предплатени разговори – b-connect” под търговската марка GloBul в град Варна

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-03-28
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 18 стр.
Специалност: Маркетинг
Предмет: Управление на дистрибуцията
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (55KB)          Html format .Html (33KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

тарифен план, марката Globul, предплатена програма, b-connect, gsm-оператор, месечен абонамент, търговски обекти, екстензивна дистрибуция, монополно-селективна дистрибуция, седмичен бонус

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

GloBul е търговска марка, с която компанията “Космо България Мобайл” ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България.
Създадена през 2001 г. компанията гради дейността си въз основа на богат международен опит и ноу-хау.

До момента компанията е инвестирала над 950 млн. лв. в развитие на дейността си.

GloBul е изградила 99,6% покритие от населението и 97% от територията на страната и е осигурила роуминг в 135 страни в света чрез 297 роуминг-партньора.

В началото на август 2005 г. GloBul приветства своя двумилионен абонат. В момента, съотношението между потребителите на предплатените и абонаментните услуги на компанията е 67% към 33%.
Компанията е развила широка и гъвкава дистрибуторска мрежа. Продуктите и услугите се предлагат в над 460 търговски обекта в цялата страна.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек