Маркетинг-микс в политиката на Германос Телеком България EАД

Вид: казус
Прибавен: 2007-10-15
Рейтинг:
3 1 2 3 4 5
(4 гласа)
Дължина: 12 стр.
Университет: Нов български университет - локален център Пловдив
Специалност: Маркетинг
Предмет: Пласментна политика
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (155KB)          Html format .Html (26KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

канали за реализация, маркетинг микс, верига магазини, търговска политика, дистрибуция, комуникация, обслужване, стратегия за трайно пазарно присъствие, изводи.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

През последните години като резултат от промените в българската икономика, силната конкуренция, изменението на потребителските нужди и завишените изисквания към стоките, развитието на технологиите и отварянето на страната ни към световните пазари, коренно променят средата и обкръжението на организациите и изграждат ориентиран към потребителите пазар.

Трудно е днес да си представим българския пазар на мобилни апарати, технологии и услуги без веригата магазини на Germanos. Винаги, когато аз или някоя мой познат реши да търси или се интересува от някакво технологично решение първо посещава магазин на Germanos. В почти всеки град на България присъствието на му е утвърдено и е знак за качество, разнообразие и компетентност от страна на персонала. Това доверие у българските клиенти несъмнено се дължи на добра маркетингова стратегия, адекватно прилаган маркетинг микс и перфектна визия на фирмата.

Германос Телеком България EАД е част от водещата в Централна и Югоизточна Европа компания за телекомуникационни продукти ГРУПАТА GERMANOS с централен офис в Гърция.

Фактите сочат че GERMANOS е най-голямата верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги на територията на Югоизточна Европа с над 1000 магазина в 7 страни (България, Гърция, Македония, Румъния, Кипър и Украйна).

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 1.47 сек