Маркетинг-микс в политиката на Германос Телеком България EАД

Вид: казус
Прибавен: 2007-10-15
Рейтинг:
3 1 2 3 4 5
(4 гласа)
Дължина: 12 стр.
Университет: Нов български университет - локален център Пловдив
Специалност: Маркетинг
Предмет: Пласментна политика
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (155KB)          Html format .Html (26KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

канали за реализация, маркетинг микс, верига магазини, търговска политика, дистрибуция, комуникация, обслужване, стратегия за трайно пазарно присъствие, изводи.

Частично (кратко) резюме на темата

През последните години като резултат от промените в българската икономика, силната конкуренция, изменението на потребителските нужди и завишените изисквания към стоките, развитието на технологиите и отварянето на страната ни към световните пазари, коренно променят средата и обкръжението на организациите и изграждат ориентиран към потребителите пазар.

Трудно е днес да си представим българския пазар на мобилни апарати, технологии и услуги без веригата магазини на Germanos. Винаги, когато аз или някоя мой познат реши да търси или се интересува от някакво технологично решение първо посещава магазин на Germanos. В почти всеки град на България присъствието на му е утвърдено и е знак за качество, разнообразие и компетентност от страна на персонала. Това доверие у българските клиенти несъмнено се дължи на добра маркетингова стратегия, адекватно прилаган маркетинг микс и перфектна визия на фирмата.

Германос Телеком България EАД е част от водещата в Централна и Югоизточна Европа компания за телекомуникационни продукти ГРУПАТА GERMANOS с централен офис в Гърция.

Фактите сочат че GERMANOS е най-голямата верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги на територията на Югоизточна Европа с над 1000 магазина в 7 страни (България, Гърция, Македония, Румъния, Кипър и Украйна).

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 2.96 сек