Search Engines and E-commerce -Значение на търсещите машини за електронната търговия. Как да увеличим трафика на нашия сайт?

Вид: курсова работа
Прибавен: 2004-02-16
Рейтинг:
3.6 1 2 3 4 5
(15 гласа)
Дължина: 13 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство.
Предмет: Електронна търговия.
Цена:
20 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (19KB)          Html format .Html (13KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

search engines, directory, spiders, robots, SEO strategy, meta, търсещи машини, директории, паяци, роботи, оптимизационни стратегии, архитектура на web сайта, трафик, посетители.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

През последните няколко години Интернет се превърна от изследователска мрежа в платформа, позволяваща развитието на едно ново поколение бизнес. Първата стъпка при разработването на този тип бизнес беше решаването на проблема с обмена на информация. С течение на времето, все повече и повече видове бизнес се превърнаха в е-бизнес. Понастоящем ние можем да купуваме различни продукти, книги и дори да получаваме превод на текст през Интернет мигновено. Милиони хора проверяват своите сметки и превеждат пари посредством глобалната мрежа всеки ден. Интернет се превърна в средство, чрез което хората могат да общуват помежду си по всяко време. Не след дълго посредством Интернет хората ще могат дори и да гласуват.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек