Характеристика и проблеми на интерактивния маркетинг. (Online marketing)

Вид: есе
Прибавен: 2007-07-05
Рейтинг:
1.5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 10 стр.
Университет: Стопанска академия "Д. А. Ценов" - гр. Свищов.
Специалност: Маркетинг
Предмет: Основи на маркетинга
Цена:
17 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (110KB)          Html format .Html (17KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

онлайн маркетинг – предимства и недостатъци, разлики с традиционния маркетинг, електронен маркетинг, маркетинг технологии в Интернет, маркетинг лице в лице.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

World Wide Web е една нова, но изключително мощна среда за маркетинговите дейности- планиране, изследване, пазарна сегментация, определяне на целевите пазари, позициониране, увеличаване на степента на удовлетвореност на клиентите, дизайн, ценообразуване, промоция и реализация на продукта. Една от основните функции на маркетинга е да предоставя на компаниите информация за потребностите на пазара по максимално бърз и достоверен начин. Тази функция се осъществява чрез специфична организация, методи и техника, които се обединяват в понятието маркетингово проучване. Един от недостатъците на обичайния маркетингов анализ е, че ценността на информацията често не покрива разходите за провеждането му. Друга негативна черта е, че проучвателният процес се проточва твърде дълго.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек