СД "Природа"

Вид: казус
Прибавен: 2008-11-19
Рейтинг:
3.3333 1 2 3 4 5
(3 гласа)
Дължина: 9 стр.
Университет: Нов Български Университет
Предмет: Основи на маркетинга
Цена:
 (30 лв) 28.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.50 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (50KB)          Html format .Html (17KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

маркетинг микс, анализ на околна среда, здравословно хранене, затлъстяване, продукт, ценова стратегия, пласмент, анализ на конкурентите, промоция и реклама

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В Европа се наблюдава обезпокояващо нарастване на броя на младежите, страдащи от затлъстяване. Децата не само ядат храни, които съдържат прекалено много мазнини и захар, но и много от учениците и студентите не изразходват калориите на спортното игрище и прекарват времето си, хапвайки пред телевизора.

Не е трудно да се приготви храна, която е здравословна, проста и вкусна. Важното е да имаш желание и нагласа за това. Група млади хора именно по този повод са създали през 2002 година бюфет за здравословно хранене в Студентския град. Тяхната цел е не само да развиват своята дейност и да печелят от това, но и да възпитават младите хора живеещи в студентския град на здравословен начин на хранене. Именно поради това аз спрях своето внимание на тяхната фирма.

Време е ние българите добре да се замислим как живеем и с какво се храним. Време е да осъзнаем, че много важно е как ще възпитаме себе си и децата ни по повод начина на хранене и приготвяне на храната. От това зависи нашето бъдеще.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек