Възможности за прилагане на Guerrilla маркетинг в България

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2009-01-30
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 66 стр.
Университет: Икономически университет - Варна
Цена:
 (99 лв) 79.20 лв (нова цена)
  (Спестявате 19.80 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (182KB)          Html format .Html (78KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

guerrilla маркетинг, маркетинг стратегии, традиционен маркетинг, маркетинг мениджмънт, guerrilla маркетингова война, конкурентноспособност, организационен маркетингов модел, маркетинг кампании, черен ПР

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

През последното десетилетие Guerrilla маркетингът се появява като нова концепция за маркетинговата дейност на фирмата. Все по – голям става броят на организациите, които са вдъхновени от него и използват елементите му за насърчаване на дейността.

Прилагането му в ежедневната дейност на фирмите е от ключово значение за успешното им позициониране на пазара. Ефективното използване на този тип маркетинг е предизвикателство за мениджърите, които управляват организации в една все по-динамична среда.

Глобалните тенденции повлияват върху маркетинговата практика и в България. Концепцията за Guerrilla маркетинга е все още сравнително нова за страната, но интересът към нея се засилва. Изследването на необходимостта от прилагане на Guerrilla маркетинг в различните организации, познаването на неговите тактики и тяхното използване за реализиране на мисията на организацията са от ключово значение за постигането на конкурентноспособност.

Ето защо концепцията за Guerrilla маркетинг добива все по-голяма популярност сред организациите, които се конкурират за ресурси на национално ниво.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек