Характеристика на преките продажби

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2009-10-03
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 6 стр.
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (22 лв) 20.90 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.10 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (36KB)          Html format .Html (17KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

комуникационни канали – вертикални, хоризонтални, диагонални; преки продажби, начини на приложение на преките продажби, „трите грации” на преките продажби

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Понятието „преки продажби” се използва по отношение на създаването на база данни, като общата реклама се върти около използването на печатни и електронни средства за масова информация. Тук насърчаването на продажбите се използва спрямо мястото на продажбите, което всъщност представлява и взаимоотношението относно заложените цели. В процеса на изграждане на това взаимодействие се преминава през потенциалните клиенти, като трябва да се отбележи, че съществуващият подход е персонален.

В този смисъл преките продажби са всяка рекламна дейност, която създава и използва директно взаимоотношение с даден клиент или потенциален клиент като личност. Изграждането на директен контакт е и основата на взаимоотношението с потребителите, от което зависи и дългосрочният успех в бизнеса.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек