ПР кампания за популяризиране на PVC профили на немската фирма "SALAMANDER"

Вид: курсова работа
Прибавен: 2007-12-03
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 15 стр.
Университет: УНСС
Специалност: Туризъм
Предмет: Пъблик рилейшънс в туризма
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (151KB)          Html format .Html (34KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

целеполагане на PR кампания, избор на медии и техники (печатни средства, електронни медии), планиране на програмата, ситуационен анализ, маркетингова сегментация, комуникационни цели, изготвяне на график за дейностите по реализиране на ПР кампанията, определяне и анализ на резултатите.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Пъблик рилейшънс (връзки с обществеността) е специфична форма за пропагандиране – за организация и управление на социалната информация, за да формира целенасочено мнение на обществеността или на отделни целеви групи в една или няколко държави. Накратко казано, това е всяка комуникация, създадена основно с цел да изгради престиж или благоразположение към индивид или организация. Тази дейност обхваща планираните и продължителни усилия да се установят доброжелателни отношения и взаимно разбирателство между една изкуството и науката за анализиране на предстоящи тенденции, организация и нейната публика. Пъблик рилейшънс представлява предвиждане на последиците от тях и прилагане на заплануваните програми за действие в интерес както на организацията, така и на обществото.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек