Вътрешен маркетингов одит на фирма “Цифрови системи” ООД - София

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-10-31
Рейтинг:
3.6667 1 2 3 4 5
(3 гласа)
Дължина: 19 стр.
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (71KB)          Html format .Html (28KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

маркетингова стратегия, стратегия за развитие на фирма, функционални стратегии, стратегия по отношение качеството на произвежданата продукция, организиране на маркетингова дейност, функционални и ценови стратегии на фирма, маркетингова стратегия на продуктово развитие, маркетингова продуктивност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

“Цифрови системи” ООД е първият и водещ Internet доставчик в България. От 1992 г. фирмата предлага комерсиално Internet услуги като партньор на EUnet. Някои от първите клиенти са: Лаборатория по компютърна вирусология при БАН, фирма Пегас-група, Натурела-софт, Американския Университет в България и др.

От 1991 до 1992 г. се предлагат предимно услугите електронна поща (e-mail) и мрежови новини (UseNet News) в пакетен режим. От 1993 г. се предлага пълен достъп до Internet. През този период връзката с EUnet се осъществява по Х.25 мрежата за предаване на данни – БУЛПАК. Някои от първите клиенти на услуги за пълен достъп са: Unimasters Logistics, Американски Университет в България, Институтът по Приложна Кибернетика при БАН (ИККС) и др.

От 1993 г. “Цифрови системи” ООД е официален представител на австрийската фирма “СИТИКОМЕРШЪЛ” Ltd, специализирана в изработването на компютърни компоненти и системи (софтуер и хардуер) по лиценз на Майкрософт САЩ. Основният софтуер, който фирмата произвежда е свързан с мултимедийните технологии в музиката. Основни нейни музикални програми, внасяни от “ЕЛИАД-АХАД” ООД са Cackewalk Professional; Cubase Score; Cubase VST и Jammer и други, които могат да записват текст и музика във формат MIDI; AUDIO; REAL PLAYER и формат MP3.

От 1994 г. до пролетта на 1996 г. “Цифрови системи” ООД поддържа собствен арендуван аналогов канал Пловдив-Амстердам. Фирмата увеличава за същата година вноса на компютърни компоненти от Австрия с 34% поради увеличеното търсене на комуникационни и информационни мрежи и системи.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек