Изследване на търговската марка Адидас на българския пазар

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-10-05
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 77 стр.
Университет: Стопанска академия
Цена:
 (100 лв) 80.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 20.00 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (414KB)          Html format .Html (210KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

търговска марка, глобална марка, географско означение, стратегии, потребителски нагласи, фактори, функции, видове, политика, емпирично изследване, методология, извадка, въпросник, имидж

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Въведение в проблематиката

Динамиката на съвремието налага на всяка фирма, която произвежда и изнася продукти на пазара, да направи оценка на собствените обекти на интелектуална собственост, на портфейла, който притежава, защото освен тези обекти има и други интелектуални права, които също представляват много ценен елемент за една фирма.

Търговските марки са в основата на съвременната търговия с потребителските стоки и услуги. Търговските марки - това са всевъзможни символи, думи, както и други знаци, идентифициращи стоки и услуги на конкретно лице - било то производител, търговец или лице, предлагащо услуги, и служат за отличаването им от стоки и услуги на други лица. Накратко казано, търговските марки подпомагат потребителя при избора на стоки и услуги. Те дават възможност на купувачите да определят онези стоки или услуги, от които са били доволни преди, и да не ползват онези, които не са ги удовлетворили.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек