Изследване на имиджа на търговска марка шоколади Милка върху нагласите на потребителите за покупка

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-11-26
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 17 стр.
Университет: Икономически университет - Варна
Специалност: Маркетинг
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (39 лв) 37.05 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.95 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (47KB)          Html format .Html (19KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

имидж на търговска марка, шоколад Милка, нагласа на потребителите за покупка, обем извадка, метод на Тролдал-Картър, въпросник, реклама, потребителско поведение

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Изследователските цели на проекта за изучаване на нагласите на потребителите към имиджа на търговската марка „Милка” в България могат да бъдат систематизирани в две групи, а именно:
1. Измерване на нагласите към определената търговска марка като цяло, както и към отделни нейни аспекти, които включват: информативност на рекламата за съответния продукт (доколко полезна информация предоставя тя); достоверност (доколко може да се вярва на рекламата); раздразнение спрямо рекламата на анализираната група продукти (доколко потребителите се дразнят от рекламите); икономическия ефект на рекламата през очите на потребителите (доколко рекламата води до намаляване на цените и доколко качеството на рекламираните продукти се различава от това на нерекламираните); морално-етичната стойност на рекламата (дали се показва твърде много секс в рекламата и доколко рекламата подценява интелигентността на потребителите.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.55 сек