Маркетингова комуникационна кампания на фирма "Крафт Фуудс България"

Вид: курсова работа
Прибавен: 2011-02-14
Рейтинг:
2.5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 26 стр.
Университет: Икономически университет – Варна
Предмет: Маркетингови комуникации
Цена:
 (45 лв) 40.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.50 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (238KB)          Html format .Html (42KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

ситуационно-сегментационен анализ, ситуационен анализ, анализ на пазара, 5-те сили на Майкъл Портър, анализ на потребителите, целеви пазар, модела Servqual, рекламен пазар, рекламен бюджет, анализ на промоционалните възможности, рекламни стратегии, стратегия за позициониране, рекламна кампания, целева аудитория, рекламни цели, медиа план, медиен календар, творческа стратегия, показатели за измерване на рекламна ефективност, копи-платформа

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Пиковите моменти в потреблението на шоколад и шоколадови изделия (бонбони и шоколадови десерти) са в края на годината – между октомври и декември. Тогава продажбите могат да достигнат до 100% увеличение спрямо средностатистическите месечни продажби.

Между февруари и април също се забелязва раздвижване на пазара и търсенето се покачва. Причина за това са великденските празници, които се свързват с потреблението на захарни и шоколадови изделия и някои специфични групи продукти. Освен традиционните шоколадови продукти при новогодишната и великденската кампания компаниите пускат на пазара и специализиран асортимент, който цели да подсили продажбите им.

По-голямата част от него обаче не се произвежда в България, а се внася от другите страни. Това са различни марки шоколадови яйца, фигурки във формата на зайци, агнета и други шоколадови изделия. "Кампанията ни тази година предвижда пускането на пазара на различни шоколадови зайци и фигурки с великденска украса", каза Ваня Джолева от "Крафт фуудс". "Нестле" също няма да измени на традицията и ще представи специален великденски асортимент, казаха от компанията.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек