Аутсорсинг в ИТ технологиите в България

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-10-13
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 91 стр.
Университет: Икономически университет - Варна
Специалност: Маркетинг
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (120 лв) 96.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 24.00 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (1002KB)          Html format .Html (65KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

аутсорсинг – същност, видове; изнесено производство; офшорен аутсорсинг, ниърсорсинг и ниършоринг; аутсорсинг в IT сектор, в банково дело, HR, в туризма и производствена сфера, в публична администрация

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Аутсорсингът е стратегия, която компаниите използват, за да прехвърлят чрез договор свои несъществени и второстепенни дейности към високоефективни партньори, които са специализирани в тази дейност. Аутсорсингът е ефективно бизнес решение поради четири безспорни причини: експертни знания и умения в областта, която е обект на аутсорсинг, икономии от мащаба, по-бърз достъп до пазара и по-ниски разходи. Чрез прехвърлянето на второстепенни функции към фирма изпълнител, една компания би могла да обслужва клиентите си по-добре със същите или с намалени ресурси, като едновременно успява да се концентрира върху същинските си основни дейности.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек