Маркетинг на услугите в електронните пазари на Интернет.

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2004-06-27
Рейтинг:
3.5 1 2 3 4 5
(8 гласа)
Дължина: 80 стр.
Специалност: Маркетинг.
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (66KB)          Html format .Html (52KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

същност на Интернет маркетинга, проблеми, прилики и разлики м/у него и традиционния маркетинг, същност, значение и характеристики на високотехнологичните услуги, елементи на маркетинг микса обусловени от Интернет, роля на човешкия фактор.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Интернет със своята фасада World Wide Web внася нова, свежа струя от възможности за предлагане на услуги на електронните пазари. Това е нова инфраструктура, съставена от нови технологии и нови приложения, с нов набор от правила и технически изисквания, някои от които все още са предизвикателства за решаване. Интернет като новост или като инструмент е предопределен да промени радикално бизнес моделите, значително да помогне за решаването на проблема за намаляване на посредническите функции и да ни застави да премислим отново къде в стойностната верига трябва да добавим или променим стойността.

Електронната търговия с услуги е широко мащабно явление предопределено да промени по най – различен начин навиците в бизнеса. Подпомагана от Интернет това явление се развива бързо като напълно нов метод за водене на бизнес и взаимодействие с доставчици, партньори и клиенти. Прилагайки всички елементи на този нов модел, получавате нови измерения на скоростта , ефикасността, спонтанността, взаимодействието и намаляване на разходите, но само, ако се акцентира върху следните области:
- Маркетинг, продажби и канали на дистрибуция;
- Стратегически продажби и административни процеси;
- Създаване на стоки и услуги;
- Създаване на цифрово съдържание и действия с него с цел получаване на добавена стойност;
- Производство и снабдяване;
- Отношения с търговските партньори;
- Управление на веригата доставчици.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 1.36 сек