Разработване на съвместна промоционална стратегия на фирмите WIX- Filtron Sp и Косер АД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-10-15
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 46 стр.
Университет: Стопанска академия
Специалност: Маркетинг
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (50 лв) 45.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.00 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (456KB)          Html format .Html (175KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

промоция, стратегия, Портър, WIX- Filtron Sp, КОСЕР АД, анализ, PEST анализ, мониторинг, потребители, целеви пазар, целева аудитория, позициониране, медия, реклама, ефективност, видове, методи

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Съвременният маркетинг изисква от фирмата нещо повече от разработването на добър продукт, атрактивното му оценяване и осигуряването на достъп на клиентите до него. Компанията трябва да поддържа връзка както с настоящите, така и с потенциалните си клиенти.

Маркетинговите комуникации са едни от четирите основни елемента от маркетинговия микс на компанията. Специалистите по маркетинг трябва да знаят да използват рекламата в насърчаването на продажбите, директния маркетинг, връзките с обществеността и персоналните продажби, за да доведат до знанието на клиентите съществуването и стойността на продукта.

Съвременните изисквания на маркетинга в общи линии налагат и основните приоритети и тенденции в развитието на продуктовата политика на всяка една фирма. Това важи с особено значение за водещите фирми на даден пазар и при даден продукт.

Промяната в потребителските желания и потребности, коренно променя структурата на организация на цялостната фирмена дейност. Вече споменахме, че конкурентната борба (поне при лидерите на пазара) не се води само чрез развитието и ефективното действие на продуктовата политика, на пласментната, ценовата, рекламната политики, но вече и на базата на допълнителни критерии и фактори за промяна. Именно перспективите за бъдещото развитие на фирмите са пряко свързани с тези нови изисквания – социално ориентирани дейности, функции и отговорности, положителен публичен имидж и активна постоянно актуализирана медийна комуникация, като с важно значение е комуникацията с потребителите (реални или потенциални) по отношение видовете рекламни съобщения, но и по отношение на обратния път на комуникацията с търсене на най-добрите възможности за задоволяване клиентските желания и предпочитания.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек