Организация на отчитането на финансовите резултати в предприятието по примера на фирма "Елматех" АД - гр. Троян

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-10-26
Рейтинг:
3.6667 1 2 3 4 5
(6 гласа)
Дължина: 54 стр.
Университет: СА "Д. А. Ценов" - Свищов
Специалност: Счетоводство и контрол
Предмет: Счетоводство
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (162KB)          Html format .Html (43KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

отчитане на финансовите резултати, счетоводно отчитане, синтетично и аналитично отчитане, постоянни и временни данъчни разходи, неразпределена печалба от минали години, управление на предприятието, финансово – счетоводен анализ, хармонизация на счетоводството

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

На този етап от развитието си нашата страна изживява тежка икономическа и финансова криза, в условията на която, всички стопански единици в страната все по трудно се справят със своето оцеляване, а за развитие е трудно да се мисли. Ето защо според мен, ръководството на всяко предприятие трябва стриктно да следи за разходите които извършва да бъдат сведени до минимум. Ето защо е нужна добра организация на счетоводната дейност и на цялото управление на предприятието.

С настоящата разработка си поставям за цел изследването на организацията на отчитане на финансовите резултати на фирма “Елматех” АД – гр. Троян, а именно:

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек