Проблеми при отчитането на привлечения капитал в търговските банки по примера на ТБ „МКБ Юнионбанк” АД

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-10-15
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 115 стр.
Университет: Икономически университет – Варна
Специалност: Банково дело
Предмет: Банково дело
Цена:
 (100 лв) 80.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 20.00 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (150KB)          Html format .Html (57KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

пасивни банкови операции – икономическа и счетоводна характеристика, привлечен банков капитал – характеристика и особености, влогови и депизитни сметки, отчитане на банкови облигационни заеми и финансови отчети, ТБ „МКБ Юнионбанк” АД

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Определено след въвеждането на Валутен борд, успоредното изграждане на рестриктивна фискална политика на Правителството и парично-кредитна на търговските банки даде положително отражение, както върху самата банкова система, а така също и върху развитието на финансовия и капиталовия пазар. Умелото съчетаване на стандартните банкови продукти и услуги с иновационните такива е неизменна крачка напред в банковото производство и грижата за клиента. Защото клиентът е основния актив на всяка една банка и нейната философия, цели, продуктов асортимент трябва да са ориентирани към най-пълно и най-добро задоволяване на клиента и неговите нужди /лансира се и идеята за конкретно банково обслужване – индивидуално и дял от частното и доверителното управление и банкиране/. Тук се появава и тази банкова философия на западните практики относно разглеждането на банката като “близката” банка или “своята” банка.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек