Анимация в туризма

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-02-06
Рейтинг:
3.5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 12 стр.
Университет: Нов български университет
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (47KB)          Html format .Html (25KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

туристическа анимация; хотелска, спортна и културна анимация; хотел „Лазурен бряг”; аниматорска програма; туристическо обслужване; All Inclusive

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Преимуществата на туристическата анимация са актуални в съвременната туристическа индустрия, затова и днес не би трябвало да има туристически служител, който да не е убеден в необходимостта от нейното прилагане.

Анимацията обогатява съдържанието на самия туристически продукт, придава му повече качества по отношение неговата привлекателност (относно конкурентоспособността в туристическата индустрия). Това повишава неговата полезност, прави го по-ценен за неговите консуматори - туристите. Освен че става по-привлекателен за традиционните клиенти, такъв продукт с успех се лансира и в други пазарни ниши, тъй като анимацията го прави атрактивен и актуален като част от маркетинговата стратегия на отделните фирми във връзка с повишаване на пазарната им конкурентоспособност.

Като продукт с повече свойства, с възможности за задоволяване на по-голям брой потребности туристическият продукт, който съдържа в себе си анимация, има по-висока цена и носи повече приходи. Отделните анимационни прояви не следва да бъдат в по-голямата си част платени, тяхната роля е да повишат общата стойност на пакета услуги. Туристическата анимация успешно през последните години се вписва в системата All Inclusive за пакетност в туристическите продукти и услуги.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни разработки:

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.52 сек