Анимация в туризма.

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2004-02-28
Рейтинг:
2.96 1 2 3 4 5
(25 гласа)
Дължина: 19 стр.
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (31KB)          Html format .Html (22KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

същност, значение, възникаване и развитие на анимацията, видове, в зависимост от бранша (хотелска, в заведения за хранене, в екскурзоводското обслужване), в зависимост от специфичната област, в зависимост от сезона, професионално - длъжностна характеристика на професията аниматор в туризма.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Анимацията бележи един по-висш етап в туристическата практика, тъй като е обусловена от хода на промените в развитието на социалната действителност. Приемайки тезата, че всеки консуматор създава определен начин на потребление, можем да кажем, че анимацията е новият стил в производството и консумацията на туристическите услуги.

В началото на века за анимация се е говорило в областта на киното, а по-късно и в радиото и телевизията. В основата на термина "анимация" лежи думата “anima”, която има латински произход и означава съживяване, въодушевление.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек