Анимация в туризма. Анализ на анимацията в курортен комплекс "Албена".

Вид: курсова работа
Прибавен: 2004-03-10
Рейтинг:
2.9091 1 2 3 4 5
(11 гласа)
Дължина: 26 стр.
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (29KB)          Html format .Html (23KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

същност и значение на анимацията, възникване, развитие, видове, фактори, чуждестранен опит, материално техническа база (МТБ), организация и технология на хотелиерството и курортната анимация, професионална длъжностна характеристика на аниматор в туризма, анализ на анимацията на курортен комплекс "Албена".

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Анимацията бележи един по-висш етап в туристическата практика, тъй като е обусловена от хода на промените в развитието на социалната действителност. Приемайки тезата, че всеки консуматор създава определен начин на потребление, можем да кажем, че анимацията е новият стил в производството и консумацията на туристическите услуги.

Изясняване същността на понятието „анимация" с свързано с разкриване произхода на термина в туристическата теория и практика. Съществуват различни тълкувания на явлението „анимация" в туристическите среди. Преди всичко то се свързва с представите за една активна почивка, изпълнена с приятни преживявания и развлечения, с културни занимания и духовно обогатяване.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек