Анализ на недостатъчното развитие на информационните технологии в туризма – интернет информация и маркетинг на България

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-07-29
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 14 стр.
Университет: Софийски университет "Св. Климент Охридски"
Специалност: Туризъм
Предмет: Публична администрация
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (106KB)          Html format .Html (28KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

информационни технологии в туризма, маркетинг в туризма на България, глобален електронен пазар, Българска туристическа индустрия, резервационни системи, софтуерни приложения за туристическия сектор, организационна политика, стратегия за развитие на туризма, туристически продукт

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Като цяло България разполага със сравнително добре развити морски и планински курорти, но все още има много да се работи за внедряването на европейски стандарти в българските туристически продукти и за разширяване на спектъра на предлагането със специализирани форми на туризъм като културен, еко, селски и др. В предвид важността на туристическата индустрия за развитието на икономиката Българското правителство даде приоритетен статут на туристическия сектор.

Публичните институции въведоха нов закон за туризма в съответствие с европейското законодателство, като все още се работи върху усъвършенстването на някои негови наредби.

Силната конкуренция на международния пазар и високите стандарти, които трябва да бъдат постигнати в процеса на интеграция на България към европейската общност, изискват адекватно моделиране на неговите тенденции към комплицираната верига на динамичния жизнен цикъл на туристическите продукти.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.54 сек