Реинженеринг на фирма „Примо” ЕООД чрез въвеждане на Система за управление на качеството по стандарта на ISO 9001:2000

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-05-04
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 7 стр.
Университет: Икономически университет – Варна
Специалност: Управление на бизнеса
Предмет: Управление на фирмите при европейска интеграция
Цена:
 (29 лв) 27.55 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.45 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (49KB)          Html format .Html (27KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

реинженеринг на фирма, стандарт за управление на качеството, стандартизация, вътрешен одит, въвеждане на СУК, ISO, БДС, цели на фирмата

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Фирмата “Примо” ЕООД е регистрирана на 05.02.2004 год. във ВОС решение 165. Предметът на дейност на фирмата е вътрешнотърговска и външнотъргоска дейност, пътнически товарни и транспортни услуги в страната и чужбина, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, комисионни, спедиционни, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски и туристически услуги, рекламни информационни, програмни и импресарски услуги; покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажба, лизинг; отдаване под наем на недвижими имоти.

Офисът се намира в гр. Варна, ул. „Плиска” 7.

Организацията се ръководи от Управител, като към фирмата са ангажирани 30 служителя. Управителят на фирмата координира дейността и подпомага членовете на екипа за осъществяване на поставените цели и задачи.

Голямата конкуренция, технологичните новости и развитието на пазара за недвижими имоти променят условията, в които се развиват фирмите и в частност „Примо” ЕООД през последните няколко години. С приемането на България в Европейския съюз, чуждестранните инвеститори имат по-голямо доверие да влагат средствата си тук и така конкуренцията между фирмите за недвижими имоти още повече се изостря. За да се наложи на пазара една фирма трябва да идентифицира своите предимства и умения пред останалите компании. Налага се организациите да преминат много конструктивни промени, за да намалят разходите и подобрят обслужването в една много динамична среда.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек