Организация на маркетинга в хотелски комплекс "Лонгоза" - К. К. Слънчев бряг

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-03-16
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(3 гласа)
Дължина: 38 стр.
Цена:
 (49 лв) 44.10 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.90 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (101KB)          Html format .Html (26KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

организация на маркетинга, маркетингова ориентация, класификация на услугите, маркетинг в туризма, туроператори, туристопоток, целеви пазар, управление на качеството на услугите, търговска политика

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Приведените данни не изразяват цялата важност на сферата на услугите за националната икономика и заетостта на населението, понеже много индустриални фирми в действителност са предприятия за обслужване. Около половината от разходите за производство се отнасят за придобиване на услуги (например: финансови, реклама, транспортиране).

Все повече сътрудници на индустриалните фирми се занимават с проектиране, маркетинг, счетоводство, финанси, след продажбено обслужване, а не с производството на продуктите. Управлението на услугите вътре във фирмата изисква да се решават същите проблеми, както в предприятията от сферата на услугите.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек