Туристическо търсене според индивидуалните характеристики на потребителя

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-09-29
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 23 стр.
Университет: Стопанска академия „Д. А. Ценов” - гр. Свищов
Специалност: Туризъм
Предмет: Туризъм
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (77KB)          Html format .Html (67KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

емитивини пазари, НТО, туристически продукт, контингент, фактори, целеви пазари, сегменти, туристопоток, природни ресурси, исторически ценности

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Когато предприема туристическо пътуване и се насочва към мястото за прекарване на своята почивка, туристът потребява съвкупност от ползи, които се свързват с определено пространство туристическо място или район.

Когато избира къде да прекара своята ваканция той предварително съпоставя ползите от пребиваването различните оферирани места и избира онова, което в най-голяма степен ще задоволи неговите нужди и желания. Това място може да не е непременно дадено населено място, а да представлява част от населено място, туристически център или отделен хотел с всички необходими условия за пребиваване и за практикуването на разнообразие от дейности.

При всички случаи това място е също част от някакъв регион, страна или група страни, които по същество също представляват избрана цел и в тях туристът също се придвижва и получава ползи. На тази основа възниква въпросът за географския обхват на територията, която представлява цел на туристическото пътуване и за туристическия продукт на това пределно пространство.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек