Организационна култура в „Некском” ЕАД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-04-15
Рейтинг:
3.4 1 2 3 4 5
(5 гласа)
Дължина: 15 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (61KB)          Html format .Html (32KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

организационна култура, принципи на работа, правила и стандарти на поведение, отговорности, конфликт на интереси, политически принос, конкурентна информация, договаряне на цени, ресурси на компанията, фирмена информация, авторски права и изобретения, корпоративни архиви, международна търговска дейност, безопасност на служителите

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Некском и всички служители на компанията носят отговорност за осигуряване на съблюдаване на правилата на поведение на работното място и във всички други дейности, който засягат Некском. Некском ще предостави необходимото образование и обучение на всички нови и настоящи служители по отношение на системата от правила на поведение и стандарти. Некском ще предоставя непрестанни съвети на всеки служител, който го изиска. Всички колеги в Некском са отзивчиви и оказват подкрепа по отношение на отговорностите на служителите въз основа на тези принципи и правила на поведение.

Тук чрез обучението на персонала се осъществяват редица промени в знанията, уменията и нагласите на хората. Обучението се разглежда не просто като процес на придобиване на технически знания и умения, а като система от въздействия върху условията на развитието на организационната култура, в резултат на коет осе формират определени ценности, разширява се кръгозорът на мислене, модифицира се поведението и се постига желаната висока ангажираност , съпричастност към организацията.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек