Длъжностна характеристика на контролера

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-03-05
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 6 стр.
Университет: ВХТИ "Проф. Асен Златаров"
Специалност: Здравен мениджмънт
Цена:
17 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (44KB)          Html format .Html (18KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

контролинг, длъжностна характеристика на контролера, задължения, отговорности, организационни връзки и взаимоотношения, компетентност, изисквания

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Управленско счетоводство, краткосрочно планиране на приходите и разходите, съставяне на дългосрочни бизнес планове, както и различни финансови анализи показващи състоянието и посоката на развитие на фирмата са се превърнали в неделима част от ежедневието на фирмите.

Контролингът е неделима част от съвременните вътрешни управленски информационни системи и е отговор на потребността от операционализиране на информацията за финансите, процесите, клиентите и потенциалите на едно предприятие. Най-модерните инструменти на контролинга претендират за интегриране на нематериални активи на един бизнес като качество на продукта / услугата, удовлетвореност на клиентите, отношения с доставчиците и ефективност на вътрешните процеси.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек