Ключови компетентности в комуникацията в организацията

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2009-06-04
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 13 стр.
Цена:
 (29 лв) 27.55 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.45 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (68KB)          Html format .Html (48KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

ключови компетентности, комуникация в организацията, интелектуален капитал, развитие на кариера, управление на качеството, интелектуална стратегия, поведение на мениджъра

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Като ключови компетентности в комуникацията в тази тема са разгледани задържането, обучението и кариера на най - ценния ресурс на една съвременна организация.

За да просперира една организация и за да бъде конкурентно способна тя трябва да задържа набрания човешки ресурс. Именно задържането на способните служители е от голямо значение за доброто развитие на организацията.

Обучението на служителите и развитието на кариера също са важен компонент в комуникацията. В темата са разгледани и изискванията към човешкия фактор в Япония както и някои модели за управление на човешките ресурси в германия, Швеция, Франция, Великобритания, Китай, Южна Корея, Тайван, Сингапур и Хонконг. При разглеждането на тези модели изпъква човешкия ресурс като ключов в една организация.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек