Лидерски стилове при управлението на конфликти в организацията

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-08-06
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 46 стр.
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (91KB)          Html format .Html (24KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

лидер – функции и качества, лидерски стилове, управление на конфликти, висш изпълнителен ръководител (ВИР), стрес на работното място

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Фирменото екипно управление може да се прилага в различни организации, като позволява на всяка от тях своевременно да определя своята стратегическа ориентация, фирмена стратегия и политика на работа, обособена в работни екипи. Отличава се със своята фундаменталност, мащабност, перспективност, целенасоченост, сложност, комплекстност, иновационност и продължителност, които имат решаващо значение за цялостното развитие на българските фирми. Самото фирмено управление и организация на работа може да се разглеждат като непрекъснат процес на адаптиране към значимите промени в обкръжаващата среда и на тази база изграждането на ефективно функциониращи работни модели и стратегии. Подготвя частните организации за бъдещето, като чрез подходящи стратегии направлява тяхното дългосрочно развитие. Те им позволяват, от една страна, да се възползват от възникналите шансове, а от друга страна - да намалят евентуалните рискове.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек