Проектна организация и стратегическо управление в "Дженерали Застраховане"

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-11-06
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 70 стр.
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (133KB)          Html format .Html (40KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

стратегическо управление, проектна организация, управление на фирмата, организационно – управленска стратегия, маркетингова стратегия, застрахователен бизнес, ефективност на управленските процеси, икономика на застраховането, презастраховане, управление на риска

Частично (кратко) резюме на темата

Целите на настоящата дипломна работа са да разгледат в най-общ мащаб същността и спецификата на застраховането, както и възможностите на организациите в застрахователния сектор да организират своята дейност ефективно като вид конкурентно оръжие на пазара.

Насоката на работата е да се изведат основните актуални положения в застраховането (неговата същност и особености, в застрахователното право, в застраховането като търговска дейност и нейната конкурентноспособност на пазара, както и интернационализирането и глобализацията на застрахователното дело, обхванала и нашата страна в последните пет-седем години от развитието й като пазарна структура и система), основно по отношение както на общите теоретични постановки относно управленския процес, но така също и по отношение проектната организация на управление в конкретно застрахователно дружество, работещо на българския застрахователния пазар.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек