Проектна организация и стратегическо управление в "Дженерали Застраховане"

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-11-06
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 70 стр.
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (133KB)          Html format .Html (40KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

стратегическо управление, проектна организация, управление на фирмата, организационно – управленска стратегия, маркетингова стратегия, застрахователен бизнес, ефективност на управленските процеси, икономика на застраховането, презастраховане, управление на риска

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Целите на настоящата дипломна работа са да разгледат в най-общ мащаб същността и спецификата на застраховането, както и възможностите на организациите в застрахователния сектор да организират своята дейност ефективно като вид конкурентно оръжие на пазара.

Насоката на работата е да се изведат основните актуални положения в застраховането (неговата същност и особености, в застрахователното право, в застраховането като търговска дейност и нейната конкурентноспособност на пазара, както и интернационализирането и глобализацията на застрахователното дело, обхванала и нашата страна в последните пет-седем години от развитието й като пазарна структура и система), основно по отношение както на общите теоретични постановки относно управленския процес, но така също и по отношение проектната организация на управление в конкретно застрахователно дружество, работещо на българския застрахователния пазар.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек