Евровалутни пазари.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2004-03-05
Рейтинг:
3 1 2 3 4 5
(4 гласа)
Дължина: 22 стр.
Цена:
15 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (50KB)          Html format .Html (23KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

международен паричен пазар (МПП), европаричен пазар, ексториален МПП - критерии и особености, рискове, междубанков паричен пазар, евродепозитни сертификати, евротърговски книжа и евроноти, консорционален еврокредит - съставни елементи, видове, технология на отпускане, комисионни.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Международния паричен пазар (МПП) е този пазар, на който се извършва търговия с краткосрочни задължения (2 дни до 1 год.). МПП има две основни съставки: междубанков пазар и вторичен пазар.

По срока на дълговите инструменти се дели на краткосрочен и свръхкраткосрочен. По обхват на пазара: национални парични пазари с международни функции; типични международни пазари (европазарът); офшорни парични пазари.

Целта на настоящата разработка е да се дефинират основните понятия в областта на евровалутните пазари и свързаните с тях инструменти на базата на конкретни практически аспекти.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни разработки:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек