Финансов анализ на зависимостта: разходи – обем печалба във фирма „София Пак” АД

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-03-05
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 73 стр.
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (208KB)          Html format .Html (54KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

финансов анализ на фирма, приходи и разходи в предприятието, видове парични разходи, критична точка на разходите и печалбата, продуктова структура, рентабилност, приходи от продажби, фирмено планиране, управленски счетоводен анализ

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Актуалността на дипломната работа и като цяло на финансовия анализ се опосредства от икономическите в най-общ случай предпоставки на развитие на един конкурентен частен сектор, финансов, стабилен и бързоразвиващ се.

Новите икономически условия при членството ни в Европейския съюз налагат необходимостта от конкурентен частен сектор и производство, а с това най-вече се свързва възможността на фирмата и по-точно на нейните ръководители чрез финансовите си и анализаторски отдели да направят точен финансово - стопански анализ на цялостната си дейност и оттам да определят възможностите си за развитие и растеж, за иновации в продуктовия асортимент, във възможностите си за укрепване на старите пазари и завладяването на нови пазарни ниши, както и начините за инвестиции през бъдещите периоди.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.49 сек