Създаване на програма за тотално качество в българска фирма.Обект на анализа: програма на фирма „Мигре Куолити Адвъртайзинг” ООД за периода 2008 – 2010 г.

Вид: казус
Прибавен: 2010-12-02
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 19 стр.
Университет: УНСС
Специалност: Финанси
Предмет: Финанси
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (177KB)          Html format .Html (138KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

програма, тотално качество, пилотни проекти, Мигре Куолити Адвъртайзинг, стратегическо планиране, онлайн бизнес, Интернет, сайт, персонал, продукти, услуги, реклама, предимства, недостатъци, партньорски програми, ePay

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Програмата за тотално качество във фирма Мигре Куолити Адвъртайзинг не е самоцелна и временна кампания за силово вписване на качеството на продукта в изискванията на стандартите. Тя е нещо по-широко. Чрез нея се целят масирани, мащабни и непрестанни подобрения във всички сфери на производствено - стопанска и социална активност на фирмата.

Програмата за тотално качество във фирмата слага основи на нова система за управление, която ще е способна да разработи собствена за фирмата стратегия за развитие и да организира ефективно използване на ресурсите за нейното реализиране.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек