Развитието на Българската социалистическа партия

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-21
Рейтинг:
3 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 66 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (405KB)     Rar format .Rar (68KB)     Html format .Html (480KB)

Ключови думи и изрази:

БСП, идейни дискусии, течения, цели, организационни промени, ценностна триада, устав, ОПО, Коалиция за България, организации, интелигенция, социално партньорство, политическа власт, социална политика

Частично (кратко) резюме на темата

Въпреки направеното след 10 ноември 1989 година за деболшивизиране на Българската комунистическа партия, т.е. за промяна на нейния тип, характер, роля и функция, тя продължава да преживява дълбока криза. Обновлението се съпровожда с болезнено изостряне на различни противоречия. Наблюдава се диференциация и поляризация на различни мнения и позиции. Очертава се тревожно намаляване на активността и инициативността на много нейни членове. Същевременно се разгръща процес на бързо формиране и консолидация на радикално - реформисткото крило вътре в партията., което среща силна съпротива от активизиращото си консервативно - догматично течение, което се старае да спъва процеса на промени.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

Счетоводен software (реклама)

Stores 96 SP 3.5 preview Stores 96 SP 3.5 - безплатна програма за обработка на складова наличност по средно претеглена доставна цена на стоката.
  • Номенклатури: контакти, стоки, обекти, приход, разход и наличност.
  • Операции доставка и продажба, както и механизъм за трансфер на стоки от един в друг склад.
  • Проследяване на стока към приход и разход.
  • Печат на всички номенклатури и справки.
Повече инфо: www.ptonev.com
  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.43 сек