“Възможности за конструиране на взаимен фонд в България”

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-09-09
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 87 стр.
Университет: Икономически университет - Варна
Специалност: Финанси
Предмет: Финанси
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (172KB)          Html format .Html (52KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

конструиране на взаимен фонд, финансова система в България, портфейлен мениджмънт, инвестиционна дейност на взаимния фонд, управление на портфейла, инвестиционни цели, конюнктурна обстановка, влияние на външната среда, емитиране на ценни книжа, български капиталов пазар

Частично (кратко) резюме на темата

С развитието на капиталовия пазар в България, се появиха възможности за навлизането на нови видове финансови институции непознати до сега на българския финансов пазар.

Една от тях е и взаимния фонд, като свързващ елемент между индивидуалните спестители и капиталовия и паричния пазар, ето защо, настоящата дипломна работа има за цел, да представи същността на взаимните фондове, предимствата от инвестирането в тях, както и представянето на специално конструиран фонд, съобразен с българското законодателство,потребностите на българските инвеститори и възможностите, които предоставя финансовия пазар у нас. За целта се използвани редица анализи в зависимост от задачите, които са поставени в различните глави на разработката.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.43 сек