Иновационна стратегия на ТБ ОББ АД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-11-26
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 21 стр.
Университет: Икономически университет - гр. Варна
Специалност: Банково дело
Предмет: Банково дело
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (173KB)          Html format .Html (145KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

иновационна стратегия, иновационни продукти, услуги, инвестиции, ОББ, банкова политика, мобилно работно време, U-Homeline, Western Union, електронно банкиране, кредити, банкови гаранции, хеджиране, бизнес енергия

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Основните тенденции в развитието на иновационната политика на ТБ „ОББ” АД са свързани преди всичко с:
- развитието на икономиката и стабилизацията на финансовия пазар в страната – водещ фактор в развитието на банковото дело е самото развитие на финансовия пазар и финансовите инструменти. Възможностите са в две насоки – иновации на финансовия пазар, както и разработване и оптимизиране на съществуващите сега финансови инструменти и продукти. Тук с важно практическо значение е изграждането на стратегията на всеобщото финансово предлагане “под един покрив” или “от една ръка”, която тенденция започна да се реализира вече при търговските банки, макар и все още в начален етап /HVB Bank Biochim, ОББ АД, Алианц банк, ДЗИ Банк и т.н./. Това включва възможността практически изградени като холдингови структури банките да предлагат, освен стандартните банкови активни и пасивни продукти и услуги, но и финансови услуги – доверително управление на фондове, финансов лизинг, пенсионно осигуряване, застрахователни продукти и т.н.

От друга страна цялостното развитие на икономиката и наличието на тенденции в развитието й също са важен стимул или ограничител на депозитните функции, на кредитната дейност на банките, на инвестиционната им дейност и т.н.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек