Социално - етична концепция, етика и социална отговорност в маркетинга и рекламата

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-19
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 73 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (3.09MB)     Rar format .Rar (2.53MB)     Html format .Html (439KB)

Ключови думи и изрази:

етика, социална отговорност, маркетинг, реклама, одитинг, Котлър, Келли, Дракър, продукт, промоция, цена, дистрибуция, стратегия, зелен маркетинг, акомодация, морал, целева група, рекламни послания

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В съвременните условия хората навсякъде и по всяко време биват засипани със стотици и хиляди реклами. Превръщането на рекламата в съществена част от всекидневието води до забележимо нарастване на нейната роля в стопанския, обществения и културния живот. Поради това хората не могат да бъдат безразлични към нея като стопански, културен, социален и дори политически феномен. Рекламата все повече се превръща в един от обектите на всеобщо внимание, критики, оценки и препоръки. В качеството си на философия на съвременния бизнес маркетингът има съществени отговорности за начина, по който фирмата извършва своята рекламна дейност. За съвременните маркетолози става все по-необходимо да познават социално-етичните проблеми на маркетинга и на рекламата в частност.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.4 сек