Общински бюджети 2009 г. - съставяне и приемане

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2010-06-09
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 29 стр.
Университет: ШУ "Еп. Константин Преславски"
Специалност: Публична администрация
Предмет: Финанси
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (103KB)          Html format .Html (39KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

съставяне на общински бюджет, планиране на бюджета в условия на финансова криза, текущи разходи, прогноза за приходите, инвестиционна политика, обосновка на разходите, общински план за развитие, местни данъци и такси

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Бюджет 2009 година се изготвя в трудно прогнозируема среда, нови тенденции и рискове. Както държавата, така и общините при съставянето на бюджета за 2009 година са изправени пред предизвикателството, как да отговорят на нарастващите потребности и очаквания на гражданите в условията на засилващата се финансово - икономическа криза.

В този материал се акцентира главно върху новите фактори, задачи и промени, които трябва да се отчитат при съставянето и изпълнението на общинските бюджети. Обръща се внимание и на някои досегашни слабости, които в новите условия ще доведат до сериозни негативни последици.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек