Администриране и административен контрол на приватизационния процес

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-15
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 66 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (464KB)     Rar format .Rar (80KB)     Html format .Html (497KB)

Ключови думи и изрази:

Приватизация, приватизационни процедури, публичен търг, публичен конкурс, борсова приватизация, периодизация, СОАП, Столичен общински съвет, контрол, администриране, Агенция за приватизация

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

ВЪВЕДЕНИЕ

Частната собственост и свободната инициатива са фактори, които придават облика на пазарната икономика, само че както се вижда, у нас често пъти икономическата свобода прераства в стопански хаос. Това е естествено, като се има предвид, че в обществото се проявяват икономически интереси, които дълги години са били потискани. Независимо от това трябва да си дадем сметка откъде тръгва системата за приватизация и къде трябва да стигне.

От изключително значение е правилният избор на методите за приватизация, както и качеството на тяхното изпълнение. Законодателството трябва да създава възможности за прилагане на максимално широк кръг от методи, за да даде възможност на правоприлагащите органи гъвкаво и адекватно да реагират при всеки един приватизационен казус.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.39 сек