Връзки с обществеността – PR

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2008-10-30
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 12 стр.
Специалност: Маркетинг
Цена:
 (33 лв) 31.35 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.65 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (39KB)          Html format .Html (19KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

връзки с обществеността, видове имидж, вътрешна публика, корпоративен имидж, имидж на продукта, репутация, същност и функции на комуникационната политика

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В съвременния свят възникват непрекъснато събития и процеси, които поставят нови изисквания пред теорията и практиката на връзките с обществеността. ПР е комуникационна функция, съзнателни усилия, целенасочено влияние върху групи хора и общности чрез комуникационни процеси, с основна цел благоприятно възприемане от обществото.

Днес, освен познатите предпоставки за превръщането на една корпорация в конкурентноспособна пазарна формация - като ефективната й организационна структура, наличието на отлични професионалисти, точното й пазарно позициониране и др., все по-важно значение придобива наличието на професионално реализирани ПР програми и стратегически позиционирана ПР-функция в цялостната система на организацията. Приоритетната роля на корпоративните комуникации в търсенето на ресурси за повишаване на конкурентноспособността на корпорацията се обуславя и от ролята на съвременния потребител, предявяващ повишени морални и етически изисквания към фирмите.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек