Специфика на комуникационната политика на "Пощенска банка" АД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2011-01-09
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 23 стр.
Университет: Икономически университет – Варна
Специалност: Маркетинг
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (45 лв) 40.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.50 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (142KB)          Html format .Html (28KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

масова комуникация в банковата сфера, институционално банкиране, комуникационен микс, банкова дейност, връзки с обществеността – вътрешни и външни, доходоносност, "Пощенска банка" АД, стимулиране на банкови продажби, лични продажби, банкова информационна система, маркетингова стратегия – одитинг

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Комуникациите като процес на обмен на информация са необходим елемент на стопанския мениджмънт. Развитието на мениджмънта винаги се съпровожда с усъвършенстване на комуникацията и търсене на пътища за по-голяма информационна обхватност за предаване на разнообразна информация Комуникацията регулира съвместната дейност и до голяма степен е основа за възникване на социалните взаимодействия. Масовите комуникации оказват влияние на различните потребители от отделните сегменти на целения пазар. Промяната в поведението и ускоряването на решението за покупка, или обратно – пасивната съпротива, предубежденията са краен резултат от комуникационното въздействие. За постигане целите на фирмата са необходими усилия на всички етапи на комуникационното въздействие с оглед формиране на положителен имидж на фирмата, както и позитивно отношение към предлаганото стоково разнообразие. Затова е необходимо да се отразяват закономерностите в развитието на потребностите; да се изясняват нови идеи; да се обосновава поддържането на дадено мнение; яснота на контактите и на връзката между тези идеи и мнения с интересите, желанията и водещите потребности на целевия пазар.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек