Изследване на рекламата на НТВ

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-10-02
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 39 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (573KB)     Rar format .Rar (265KB)     Html format .Html (249KB)

Ключови думи и изрази:

Нова телевизия, реклама, телевизионни програми, зрителска аудитория, рекламодател, рекламна кампания, рекламен клип

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Нова телевизия е създадена през 1994 г. От 2000 г. тя е 100% собственост на частната компания “Антена България”. На 18.07.2003 г. Нова телевизия получава лиценз за национално ефирно разпространение на своята програма и става втората частна национална медия у нас.

Сред отличителните черти на медията са висок професионализъм, екипност, новаторство, независимост и задълбоченост, баланс между информация и развлекателни програми. В програмната схема на медията са залегнали преди всичко високо рейтингови авторски предавания, хитови сериали и програми, продуцирани от нея в жанрове, обхващащи целия зрителски спектър – новини, публицистика, спорт, култура, семейни и детски предавания.

Нова телевизия първа разработва сутрешния седмичен пояс с двете си предавания “Здравей, България” и “На кафе”, като по този начин създава традиция в сутрешната телевизия в България и продължава да е лидер в зоната от 7 до 13 часа.

След като на 18 юли 2003 г. НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ получава национален лиценз за ефирно разпространение се стартира процедура по изграждане на базови станции във всяко населено място като към сегашния момент е завършен първия етап от развитието на мрежата.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.47 сек